06 (30) 814-5181 info@adotartozas.hu
végrehajtás, adótartozás ügyben tanácsadás

Bemutatkozás

Szoboszlai Lajos – az iroda alapítója

„Tanácsadónak lenni nemcsak egy elhivatottság, de meggyőződés, szolgálat is”.

Szoboszlai Lajos az APEH köztisztviselőjeként dolgozott (1987-2007), ahol az adóvégrehajtási szakterülettel foglalkozott. Az APEH Elnöke által kijelölt vizsgabizottság által kiadott végrehajtói vizsga bizonyítvány száma: 891/1997. A szaktudáson kívül magabiztos gyakorlatra és rengeteg tapasztalatra tett szert.

„Munkám során számos kitűnő szakemberrel ismerkedtem meg, azonban a végrehajtáshoz csak nagyon kevesen értenek. Az APEH-nál eltöltött 20 év után úgy döntöttem, hogy a jövőben az adózók, az adósok érdekeit képviselem. Küldetésem, hogy a cégek, egyéni vállalkozók, magánszemélyek, egyszerű emberek képesek legyenek segítségemmel a számukra kedvezően kikerülni az adótartozásból, végrehajtásból. Feladatom,hogy a saját ügyük megoldásait elérhetővé tegyem számukra. Ezért alakítottam ki egy olyan speciális irodai szolgáltatást, ahol ma már egyre többen kérik a segítségemet adó végrehajtási ügyeikben. Az elmúlt 12 évben az ország valamennyi megyéiből voltak ügyeim, ahol számos kiemelkedő eredményt értek el tanácsadásommal. Így sokan megőrizhették lakóhelyüket, vállalkozásaikat, ingóságaikat úgy, hogy közben végrehajtási ügyük megoldódott!

A honlapon felsorolt tevékenységi körökben összehangolt, komoly szakemberek segítségére számíthatnak a kedves ügyfeleink. Vannak köztünk ügyvédek, könyvvizsgálók,könyvelők,felszámolással foglalkozó irodák, de ők együtt és kivétel nélkül az Ön érdekeit tartják szem előtt. Ismerjük az Adóhivatal működését, így eredményesebben tudunk tanácsot adni, ügyet megoldani, mint általában azok a szakemberek, akik nem dolgoztak az APEH-nál.

A végrehajtás, adótartozás területén nagyon sok referenciánk van, de azt nem tehetjük közzé, mert a diszkréció kötelez.

Jómagam abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy a Who is Who kiadó Magyarország érdemes személyiségeinek 2010 évi életrajzi enciklopédiájában szerepeltetett, szakmai téren nyújtott teljesítményeimre tekintettel. A legnagyobb megtiszteltetés viszont számomra ügyfeleim pozitív visszajelzése a munkámról, segítségemről. Számomra minden ügy kihívás, ahol igyekszem a legjobb eredményt elérni az Ön számára. Irodám fontosnak tartja a folyamatos szakmai fejlődést és a jogszabályok naprakész ismeretét, ennek alapja a folyamatos képzés. A hatékonyság maximalizálása érdekében modern informatikai rendszereket használunk, elérhetőek vagyunk interneten, telefonon, személyesen. Várom tisztelettel irodámba”!

Elérhetőség: 06/30 814 5181

Üdvözlettel: Szoboszlai Lajos

Hírhatár Online cikk: http://www.pestmegyei-hirhatar.hu/hir/tonkremenni-nem-bun

HVG publikáció

Ügyfeleink mondták