06 (30) 814-5181 info@adotartozas.hu
végrehajtás, adótartozás ügyben tanácsadás

On-line végrehajtási tanácsadás

 

NAV-os adó végrehajtás, adótartozás, diákhitel és állami kezességválallás és minden olyan tartozás esetén amelyet a NAV hajt be, kérje irodánk legnépszerűbb és Magyarországon egyedülálló szolgáltatását! Írja le az ügyet, küldje meg email-ben.

NAV végrehajtás esetén:

Legyen az ügye bármilyen stádiumban előrehaladott, legtöbben ezt kérik ügyfeleink. Az On-line végrehajtási tanácsadás igénybevételével kényelmesen és gyorsan, garantáltan segítséghez juthat adóvégrehajtás ügye megoldásához. Mit tartalmaz a végrehajtási tanácsadás?

Miután email-ben megismertük a végrehajtási ügyét, a lehetséges ügymegoldásokat kidolgozzuk Önnek. Lépésről-lépésre végigvezetjük a tennivalókon, felhívjuk figyelmét a végrehajtással járó veszélyekre és azok elkerülésének lehetőségeire, elkészítjük az ügyében szükséges iratokat, javaslatot teszünk a legjobb megoldásokat illetően. Az on-line végrehajtási tanácsadást követően, végrehajtás ügyében egy alkalommal ingyenes telefonos segítséget biztosítunk.

Kíváncsi, hogyan érheti el a legjobb fizetési kedvezményeket? Tanácsadásunk ebben is segíti, sok ügyfelünknek a teljes adótartozását elengedték, az általunk elkészített kérelem meghatározó lehet.

Hogyan kérhet segítséget?

Gyorsan és egyszerűen!

Ne tétovázzon, bátran kattintson most ide és írja meg röviden az ügyét:

Kapcsolatfelvétel

Ha szükséges, irodánk ezután néhány kérdést küld Önnek, hogy tisztábban lássuk a lehetőségeket. A válaszokat követően 3 munkanapon belül megkapja részletes ajánlatunkat és ennek elfogadása esetén már dolgozunk is az ügyében. A komplex tanácsadás és a szükséges iratok szintén 3 munkanapon belül készülnek el.

Milyen előnyei vannak a végrehajtás tanácsadásnak?

végrehajtás ügyében a NAV végrehajtási gyakorlatát figyelembe véve adunk ügymegoldó tanácsadást. Lehetőséget kaphat arra, hogy végrehajtás ügye az Ön számára legelőnyösebben rendeződjön

– biztonságosabban érezheti magát, mert átlátja a helyzetét és mert a NAV végrehajtás vonalán dolgozott szakember segítségét veszi igénybe

– akár több hónap időt is nyerhet végrehajtás ügyében, ha azonnal nem tudja megfizetni a tartozását, mindezt anélkül, hogy vagyonát elveszítené

– elkerülheti a kellemetlen helyzetek kialakulását

– kihasználhatja a saját lehetőségeit

– kontrollálhatja a végrehajtás eljárás törvényességét

– elkerülheti a vagyontárgyai árverezését, cége felszámoltatását

– kényelmesebben fizethet, mert a jogszabályok adta lehetőségeket kihasználjuk Önnek

– lehetőséget kaphat arra, hogy a NAV akár csökkentse a tartozása összegét, és Ön kevesebbet fizessen meg

Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt segítünk! Tálcán kínáljuk a megoldásokat, Önnek csak el kell fogadnia.

Ha bizonytalan, vagy további kérdése van hívja az ügyfélszolgálati számot:

Mobil: 06/30-8145-181

Aki szeretne inkább személyesen tanácsadást kapni ügyében, debreceni irodánkban fogadjuk. Rugalmas időpontegyeztetéshez hívja a fenti mobil számot.

Rólunk és ügyfeleink leveleiből olvashat az Ügyfeleink mondták menüpontban!

Felhívom a figyelmét ne késlekedjen, mert egy adott végrehajtás ügyben a már megtett intézkedésekre- amit a végrehajtó az Ön jelenléte nélkül is megtehet -a törvény által biztosított határidők lejárta után egyre kevesebb eredményt lehet elérni!

Hogyan segít a tanácsadás?

A tanácsadó személyre illetve ügyre szabott megoldást készít:

– az Ön által megadott információk alapján, megírja Önnek, hogy milyen lehetőségei vannak

– rávilágít az elérhető megoldásokra, mit kell tennie ahhoz, hogy rendeződjön az ügye

– megmutatja Önnek, hogy az egyes döntéseknek, végrehajtási cselekményeknek milyen előre kiszámítható következményei lesznek

– közli, hogy a végrehajtás ügye legésszerűbb megoldása érdekében, milyen beadványokat, mely osztályokra, milyen adattartalommal kell benyújtani. On-line tanácsadás esetén a papír alapú beadványokat elkészítjük Önnek.

Ezen információk fényében Ön meghozza a megalapozott döntését.

Ne engedje meg magának azt a luxust, hogy megfelelő szakértelem hiányában szenvedő alanya legyen egy végrehajtási eljárásnak, amikor jól is kijöhet abból!

Mennyibe kerül?

A végrehajtási eljárásban nincs két egyforma ügy, ezért a tanácsadás díja a ráfordított időtől és az ügy bonyolultságától függ. Ha Ön vállalkozó, úgy a tanácsadás díját számlánk alapján költségként elszámolhatja. Minden esetben árajánlatot teszünk.

Ön most esélyt kaphat, amely segít végrehajtási ügye megoldásában. Bátran cselekedjen, amíg nem késő!

Azokban a végrehajtási ügyekben, melyek személyes konzultációt igényelnek, óradíjas tanácsadást kérhet vagy megbízási szerződést köthet. Hívja a 06/30 814-5181 telefonszámot!

Online végrehajtási tanácsadás kérésénél, a kérdéseinkre adott válaszokat követően megküldött ajánlat elfogadása esetén, munkanapokon 72 órán belül megkapja a tanácsadást.

Tudta Ön, hogy a végrehajtási ügyek során számos hivatalos beadványok hozzáértő módon való megszövegezése és elkészítése magában hordozza azok elbírálásának eredményességét is? Egyáltalán nem mindegy a magánszemélyek végrehajtási ügyeiben, hogy papír alapú kérelmükben mit és hogyan kérnek.

Szombaton és vasárnap Mi is pihenünk, de ettől még írhat Nekünk!

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII.tv értelmében tájékoztatjuk, honlapunk látogatóit, hogy a kapcsolatfelvétel során történő adatszolgáltatásuk önkéntes.

Adóvégrehajtási Tanácsadó Iroda

Email: info(kukac)adotartozas.hu

az ország első Adóvégrehajtásokban segítséget nyújtó Tanácsadó Irodája

Cikk végrehajtásról

Szakmai cikk irodánkról

bisnode végrehajtás